• banner11
  • banner7
  • banner2
  • Professional

    Profesional

    KingTop minangka salah sawijining pabrik PCB & PCBA profesional ing China.

  • team

    tim

    Duwe tim R&D, baris rapat kanggo ngembangake lan ngasilake macem-macem produk elektronik ekspor.

Produk sing Ditampilake

  • company pic1
  • company pic2

Shenzhen KingTop Technology Co, Ltddidegaké ing taun 2004, ana ing Shenzhen sing duwe kaluwihan luar biasa ing ranté industri lengkap lan transportasi sing trep. KingTop minangka salah sawijining pabrik PCB & PCBA profesional ing China. Nyedhiyani desain sirkuit & layanan pangembangan App kanggo pelanggan. Lan duwe tim R&D, baris rapat kanggo ngasilake lan ngasilake macem-macem produk elektronik kanggo diekspor.

Waca liyane

Rawuh Anyar

PCB Picture Show

PCB