Babagan Kita

company pic1

 

Shenzhen KingTop Technology Co, Ltddidegaké ing taun 2004, ana ing Shenzhen sing duwe kaluwihan luar biasa ing ranté industri lengkap lan transportasi sing trep. KingTop minangka salah sawijining pabrik PCB & PCBA profesional ing China. Nyedhiyani desain sirkuit & layanan pangembangan App kanggo pelanggan. Lan duwe tim R&D, baris rapat kanggo ngasilake lan ngasilake macem-macem produk elektronik kanggo diekspor.

 

 

KingTop duwe lokakarya bebas bledug 3500 meter persegi, luwih saka 120 karyawan, 10 teknisi, 8 insinyur. Perangkat lunak canggih, kayata YAMAHA YS24, YSM10, YS12, YG200, YV100XGP, 4Sets AOI (AOI online), Mesin Pemerhatian Titik X-RAY (BGA, PoP, CSP, QFN, Flip Chip, COB), 3D SPI (Otomatis sistem pemeriksaan tempel tempel 3D sing dhuwur), Reflow Oven lan Mesin Soldering Gelombang (luwih saka 6sets baris SMT otomatis-otomatis), lan garis produksi THT. Operasi pabrik cocog banget karo sistem ISO9001.

company pic2

Pasokan PoP (Paket ing Paket) Persiyapan proses presisi tinggi tumpukan IC. Kita bisa ngumpul 0201 / 01005chip lan QFP / BGA / QFN pitch 0.2mm. Papan HDI minimalis kanthi ukuran 0.1mm, minimal trace 0.075mm, ruang minimal 0.075mm, Buta dikubur liwat. Mesin pemateral reflek kanthi zona suhu 10 kanggo nambah akurasi lan kualitas welding. 

cof
Reflow Oven Pic
Warehouse Pic

Produk utama: 
Kabeh jinis PCB, PCBA PC sing ditempelake Industri, mainboard Komputer, PC Meja, Energi Surya, AI, UAV, Robot, Tampilan, Elektronik digital, Piranti musik profesional, POS, Keamanan, Elektronik cerdas, Smart Home, pangisi daya EV, GPS, IoT, Kontrol suhu automasi industri, dll.