Motherboard komputer Kabeh-ing-siji

All-in-one computer motherboard

Katrangan singkat:

Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

1. Sumbering komponen

2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……


Detail Produk

Tag Product

Tampilake Rincian

dav
dav
bty
dav
dav
dav
dav

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    PCB

    PCB