PCB

PCB

Katrangan singkat:

Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

1. Sumbering komponen

2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……


Detail Produk

Tag Product

Tampilake Rincian

dav
dav
dav
dav
cof
cof
cof
cof

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan