PCBA

PCBA

Katrangan singkat:

Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

1. Sumber komponen

2. PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……


Detail Produk

Tag Product

Tampilake Rincian

dav
dav
dav
dav
cof
cof
dav
dav
dav
PoP IC Stackup
dav
dav
cof

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    PCB

    PCB