Warta

  • How to solve EMI problem in Multilayer PCB design?
    Wektu kirim: Jul-29-2020

    Apa sampeyan ngerti carane ngatasi masalah EMI nalika desain PCB multi-lapisan? Ayo dakkandhani! Ana akeh cara kanggo ngatasi masalah EMI. Cara penindasan EMI modern kalebu: nggunakake lapisan penekan EMI, milih bagean suplemen EMI sing cocog lan desain simulasi EMI. Adhedhasar dhasar sing paling dhasar ...Waca liyane »

  • Do you know what operation rules should be followed in PCBA patch processing?
    Wektu kirim: Jul-29-2020

    Menehi kawruh anyar PCBA! Ayo nonton! PCBA minangka proses produksi papan kosong PCB liwat SMT dhisik banjur dipasang ing plug, sing melu arus proses rumit lan kompleks lan sawetara komponen sensitif. Yen operasi ora distandardisasi, bakal nyebabake cacat proses utawa komponen ...Waca liyane »

  • Main Differences Between Lead and Lead-Free Processes in PCBA Processing
    Wektu kirim: Jul-29-2020

    PCBA, pangolahan SMT umume duwe rong jinis proses, sing siji yaiku proses bebas timbal, sing liyane yaiku proses timah, kita kabeh ngerti manawa timah mbebayani tumrap manungsa, mula proses bebas timbal memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan, yaiku tren kaping, pilihan sejarah sing ora bisa diendhani. B ...Waca liyane »

  • Electronics Manufacturing Steps of PCBA Circuit Board
    Wektu kirim: Jul-14-2020

    PCBA Ayo pahami proses pembuatan elektronik PCBA kanthi rinci: ● Stensil Pasta Solder Pertama lan paling penting, perusahaan PCBA nggunakake tempel solder menyang papan sirkuit cetak. Ing proses iki, sampeyan kudu nempelake tempel solder ing bagean papan tartamtu. Bagean kasebut ngemu ...Waca liyane »