Produk

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer desktop

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer desktop

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer desktop

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • All-in-one computer motherboard

    Motherboard komputer Kabeh-ing-siji

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • UAV FPC+HDI board

    Papan UAV FPC + HDI

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • PCB

    PCB

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • PCBA

    PCBA

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumber komponen

    2. PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • SP001 pulse oximeter

    Oximeter pulsa SP001

    Parameter Teknis

    Saturasi oksigen getih (SPO2) 

    Pengukuran kisaran: 0-100%

    Akurasi pangukuran: ± 2% ing 70% -100%, (<70% ora ditemtokake)

    Resolusi: ± 1%

  • WP001 pulse oximeter

    Oksimeter pulsa WP001

    Parameter Teknis

    Saturasi oksigen getih (SPO2) 

    Pengukuran kisaran: 0-100%

    Akurasi pangukuran: ± 2% ing 70% -100%, (<70% ora ditemtokake)

    Resolusi: ± 1%

  • Tablet PC motherboard

    Motherboard PC PC

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……

  • CY901 Pulse Oximeter

    Oximeter Pulse CY901

    Parameter Teknis

    Saturasi oksigen getih (SPO2) 

    Pengukuran kisaran: 0-100%

    Akurasi pangukuran: ± 2% ing 70% -100%, (<70% ora ditemtokake)

    Resolusi: ± 1%

  • PCBA

    PCBA

    Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

    1. Sumbering komponen

    2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……