Motherboard komputer desktop

Desktop computer motherboard

Katrangan singkat:

Layanan siji-mandeg kanggo sampeyan:

1. Sumbering komponen

2.PCB fabricatoin: Kabeh jinis PCB, kalebu FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kemampuan: Jembar tilase minimal 0,075mm, Min tilak papan 0,075mm, Liwat ukuran bolongan 0,1mm, Kubur wuta liwat ……


Detail Produk

Tag Product

Tampilake Rincian

PCBA2 pic6
PCBA2 pic5
PCBA2 pic4
dav
dav
cof

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    PCB

    PCB